Vi bruker cookies. Noen av dem er nødvendige slik at våre tjenester skal fungere som det skal og andre samler informasjoner om vår nettsiden som brukes i statistikk. Noen av dem er midlertidige og forsvinner med en gang og noen av dem blir en stund på din data.

 

vasX

Vi prøver alltid å tilby mer for pengene med godt kvalitet slik at du som kunde blir fornøyd. Våre fornøyde kunder er våre referanser.

Våre tjenester

...og det som vi gjør

Websiden

Våre websider er transparente, funksjonelle, moderne og tilpasset til alle skjermer. Design av din websiden presenterer din bedrift og inspirerer både nåværende og nye kunder.

Nettbutikk

En nettbutikk må ha samme betydning som vanlig butikk og kanskje enda mer fordi nettbutikk er tilgjengelig globalt, alltid og for alle, verdenrundt.

Logo design

Si til oss hva slags logo du vil så lager vi den for deg. Farger, utseende og alt annet som er viktig for deg. Vi kan også redigere din eksisterende logo.

Hvorfor bør du jobbe med oss

Vi har tilbud som kan tilpasses etter ditt behov

Vår jobb er å utvikle din bedrift. På denne måten eksisterer vi på dagens markedet og vi skaper tillit mellom oss og våre samarbeidspartnere. Hver prosjekt setter vi i fokus på høyeste nivå.

Vi er forståelsesfulle og fleksible. Vi bringer verden nærmere til deg. På din måte.

experience

Erfaring

dedication

Dedikasjon

professionalism

Profesjonalitet

Webhotell

Rask sikkert og pålitelig webhotell med 99.9 oppetid. Du får 24/7 overvåkning stabil og sikkert båndbredde og med HTTPS protokoll.

Responsive

Responsive web design gjør mulig at en web side kan tilpasses til alle skjermer. Enkelt å bruke, enkelt å søke både på PC, nettbrett og mobil.

Vedlikehold

Vedlikehold av websiden på et høyt nivå. Sikkerhetskopi. I tillegg til vedlikehold kan vi tilby redesign av din eksisterende websiden.

Vi gjør alltid vårt beste slik at våre kunder blir fornøyde.

Stol på oss slikt kommer du til å se kvalitet og profesjonell holdning.